Financhise

Broodnodige investeringen in tijden van corona

Geplaatst op

De coronacrisis heeft inmiddels al het grootste deel van het jaar ons land in zijn greep. Hoewel de overheid verschillende steunpakketten heeft beloofd waar ondernemers in moeilijk vaarwater aanspraak op kunnen doen, is het toch zo dat menigeen onderzoekt op welke manier zij geld kunnen besparen in de hoop om zo langer het hoofd boven water te kunnen houden. Toch zijn er bepaalde investeringen en betalingen die je als onderneming niet zomaar kunt laten zitten. In deze blog geven we graag een aantal zaken op waar je als ondernemer juist in moet investeren in tijden van corona.

Investeer in online marketing

De meeste mensen in Nederland werken al een poosje thuis. Daarnaast lijkt het erop dat heel veel bedrijven dit ook na de dringende adviezen van de Nederlandse overheden wil blijven aanhouden. Dat mensen vaker thuis zitten, betekent ook dat consumenten vaker thuis zitten. Om de doelgroep te bereiken die onder andere omstandigheden nog wel aan je bedrijf, product of dienst werd blootgesteld door bijvoorbeeld billboards, is het nu steeds belangrijker om je als bedrijf online goed te profileren. Het betekent dus dat, om je consumenten te kunnen bereiken, je meer moet investeren in online marketing, dan je voorheen deed om op die manier dezelfde hoeveelheid of juist meer mensen te kunnen bereiken. Als je op zoek bent naar een goede partij om je bedrijf online goed vindbaar te maken, dan adviseren we je om contact op te nemen met iClicks: het online marketingbureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie.

Personeelskosten

Zoals we net als aangaven, zal een groot deel van ook jouw organisatie nu thuiswerken. Dat kan op korte termijn geld besparen doordat er geen kosten meer gemaakt worden voor koffie, elektriciteit, water en andere essentiële zaken. Ook kosten met betrekking tot slijtage van bureaustoelen, bureaus en ladeblokken spelen een veel kleinere rol dan voor de coronacrisis. Toch is het belangrijk om te weten dat je personeel dat nu thuiswerkt, op den duur mogelijk gezondheidsklachten kan oplopen als gevolg van het maandenlang werken aan de keukentafel, zittend op een niet ergonomisch verantwoorde stoel. Zorg er dus voor dat je personeel niet over langere termijn uitvalt en investeer in een prettige werkplek, ook voor bij je personeel thuis. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door in onze informatieve teksten hoe je slimmer om kunt gaan met geld. Zodat je aan het einde van de maand meer overhoudt. En natuurlijk behandelen we de voordelen van investeringen.

 

Contactgegevens

Via info @ financhise.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden