Financhise

Een pakket dat de aandacht trekt!

Geplaatst op

Als je voor een dierbaren een mooi cadeau wilt geven voor bijvoorbeeld Valentijnsdag, een verjaardag of omdat degene geslaagd is, is het natuurlijk wel zo leuk om buiten het cadeau zelf om ook het pakket aantrekkelijk te maken. Door je pakket leuk aan te kleden en aantrekkelijker eruit te laten zien wordt diegene nog meer verrast en nieuwsgieriger van wat er nou in zit. Neem nou bijvoorbeeld een snoepwinkel, als je ziet hoe mooi en lekker het eruit ziet dan wil je het toch ook hebben? Om je hier een handje bij te helpen geven je graag wat leuke tips om je pakket tot een succes te maken.

Geef je pakket een persoonlijke touch

Een pakket aantrekkelijker maken geeft toch het idee dat je er meer moeite voor gedaan hebt. Als jij bijvoorbeeld het juiste cadeau gevonden hebt bij bol.com kan het nog wel eens zijn dat je het in een saaie kartonnen, en soms te grote doos binnenkrijgt. Tuurlijk is dit geen leuke uitstraling om te geven. Je kunt je pakket namelijk al snel mooi maken met inpakpapier, maar door het te personaliseren met een leuk handgeschreven kaart en een strik erop is het pakketje gelijk al wat aantrekkelijker om open te maken. 

Ben je nou niet zo creatief met het inpakken van je cadeautje, dan kan je natuurlijk vast wel bij een winkel of kennis terecht die jou hierbij kan helpen. Tip: door je aankoop bij de winkel zelf te doen, wordt er vaak al voor je ingepakt met mooi sierlijk inpakpapier met alles erop en eraan. Hierbij hoef je vaak alleen zelf even een kaartje toe te voegen.

Pakketje op het juiste moment bij de ontvanger?

Wil je dat jouw pakketje hoe dan ook die dag nog ontvangen wordt waar het voor bedoeld is, maar weet je niet zeker of diegene thuis is op het moment van de bezorging? Ook dan zijn er meerdere oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Laat het pakketje bij de buren bezorgen, en overleg eventueel met die buurman of hij een seintje kan geven als diegene thuis is gekomen en het pakketje ook gearriveerd is.
  • Bij kleine pakjes met bijvoorbeeld kaartjes voor een leuk event kun je kiezen voor een brievenbuspakje waardoor diegene ook niet thuis hoeft te zijn, maar wel in één oogopslag de brief op de grond ziet liggen bij binnenkomst.
  • En tenslotte is het natuurlijk nog veel gemakkelijker om het pakketje zelf aan te nemen en vervolgens te brengen naar de juiste persoon. Wil je dat dit alsnog een verrassing wordt? Kies dan voor een surprise party en schakel meerdere in om de verrassing in werk te laten gaan.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door in onze informatieve teksten hoe je slimmer om kunt gaan met geld. Zodat je aan het einde van de maand meer overhoudt. En natuurlijk behandelen we de voordelen van investeringen.

 

Contactgegevens

Via info @ financhise.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden