Financhise

Kerstspullen huren in plaats van kopen

Geplaatst op

Het is alweer bijna zover, kerst staat alweer voor de deur. Dat betekend vaak dat het ook tijd is om kerstballen, slingers, sierverlichting en natuurlijk die prachtige boom uit de kast te halen. Maar ieder jaar heb jij waarschijnlijk dezelfde kerstspullen die je steeds opnieuw gebruikt, en soms koop je er iets nieuws bij. 

Als je ieder jaar dezelfde kerstspullen in huis hebt, is dat natuurlijk superjammer voor de variatiegraad. Je kijkt ieder jaar weer tegen je oude stoffige kerstballen aan en de sierverlichting die je hebt hangt er misschien ook al 5 opeenvolgende jaren. Na verloop van tijd wordt de versiering dan minder leuk om naar te kijken.

Door kerstspullen te huren in plaats van te kopen, heb je ieder jaar iets anders in huis en kijk je niet ieder jaar tegen dezelfde spulletjes aan. Het is wel belangrijk dat je hier dan wel het budget voor hebt om te doen, maar natuurlijk hartstikke leuk als je dit kan regelen.

Sierverlichting voor buiten

Wat superleuk is om ooit een keer met de hele buurt te regelen is sierverlichting. Met deze verlichting kunnen jij en de buren de volledige straat verlichten met kerstverlichting. Je kunt sierverlichting bijvoorbeeld ophangen aan je mast. Iedereen hangt sierverlichting aan hun dakrand en jullie zetten ieder een andere soort sierverlichting in de tuin. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een kerstman bij de ene buurvrouw en een sneeuwpop bij de andere buurvrouw in de tuin. Dit kan allemaal gehuurd worden en niks van deze sierverlichting hoeft definitief gekocht te worden. Ga dus zeker eens na of dit een optie voor jullie is.

Het verschil tussen kopen en huren

Bij het kopen van een product is het product wel definitief van jou, bij huren is dit natuurlijk niet het geval. Je leent als het ware het product voor een bepaalde tijd in ruil voor geld. Toch is het voor kerstspullen met een budget wel waard om een keer supergave verlichting in de tuin of in huis in te huren. Hiermee maak je de sfeer van kerst toch anders dan andere jaren. Vooral met de coronaperiode hebben we toch wel wat meer licht nodig dan anders.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door in onze informatieve teksten hoe je slimmer om kunt gaan met geld. Zodat je aan het einde van de maand meer overhoudt. En natuurlijk behandelen we de voordelen van investeringen.

 

Contactgegevens

Via info @ financhise.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden