Financhise

Met een specialisme geld verdienen

Geplaatst op

Als je goed bent in wat je doet, kun je veel geld verdienen. In deze blog gaan we daarom kijken naar bedrijven of beroepen die zó uniek zijn dat mensen er veel voor willen betalen.

Plaatsdelictschoonmaker

Als er een moord is begaan, is het aan de crime scene cleaner om al het bloed, zweet, sperma en uitwerpselen op te ruimen. Ook wanneer iemand al maanden dood is en dus begint te ontbinden, is het de taak van de plaatsdelictschoonmaker om het lichaam te bergen. Veel mensen zouden alleen al nachtmerries krijgen van het idee dit te moeten doen. Omdat er wel vraag is, maar zeer weinig aanbod, zijn instanties bereid om veel geld te betalen.

Honen

Als we het woord “honen” gebruiken, kijken we niet raar op als mensen niet weten wat dit betekend. Honen wordt ook wel trekslijpen genoemd en is een verspaningstechniek. Met deze techniek worden heel nauwkeurig gaten of openingen in cilindervormige buizen gemaakt. Dit is een heel nauwkeurige techniek die gebruikt wordt om super sterke buizen te maken, die gebruikt worden bij boorplatformen bijvoorbeeld. Omdat je voor honen speciale apparatuur nodig hebt, is het alleen aan de specialisten om het aanbod te verstrekken. Hierdoor is er, vooral in de vorige eeuw, veel geld verdiend met honen.

Ethisch hacker

Er zijn mensen, wellicht ben je er zelf een, die ontzettend goed zijn met computers. Uiteindelijk bestaan computers allemaal uit code. Wie codes weet te kraken, kan binnentreden in een bepaalde applicatie, of netwerk. Wie dit met voorbedachte rade doet, noemen we een hacker. Een hacker heeft vaak als doel om geld te verdienen of om bedrijven/mensen dwars te bomen door de computer, netwerk of het account van iemand over te nemen. Om deze hackers voor te zijn, moet je zelf als een hacker kunnen denken. Daarom betalen instanties ontzettend veel geld voor ethisch hackers. Dit zijn dus de hackers aan de goede kant. Zij testen hoe ze een applicatie kunnen hacken, zodat deze sterker gemaakt kan worden. Alleen dan zorg je ervoor dat er bij jou niet zo makkelijk gehackt kan worden.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door in onze informatieve teksten hoe je slimmer om kunt gaan met geld. Zodat je aan het einde van de maand meer overhoudt. En natuurlijk behandelen we de voordelen van investeringen.

 

Contactgegevens

Via info @ financhise.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden