Financhise

Ontslag krijgen en gebruik maken van een vaststellingsovereenkomst voorbeeld

Geplaatst op

Het nemen van een ontslag of het krijgen van ontslag is natuurlijk nooit prettig. Echter is het wel van belang dat dit altijd op de juiste manier kan worden afgehandeld. Dit doe je dan ook door middel van een vaststellingsovereenkomst. Zo is dit document van belang voor een soepel ontslag, hier staan afspraken in tussen de werknemer en de werkgever. Deze moeten natuurlijk wel volgens de wet gaan en de afspraken moet eerlijk zijn voor beide partijen. Als je als bedrijf niet weet hoe je een vaststellingsovereenkomst moet opstellen kan je kijken naar een vaststellingsovereenkomst voorbeeld. Deze vaststellingsovereenkomst voorbeeld kan je dan ook vinden op het internet en vooral bij bedrijven die deze dan ook beoordelen. Zo weet je zeker dat je het juiste voorbeeld hebt en kan je ervoor zorgen dat het document gerechtelijk ook klopt.

Inhoud vaststellingsovereenkomst

De inhoud van een vaststellingsovereenkomst moet in orde zijn en correct. Dit zijn afspraken tussen de werkgever en de werknemer, de afspraken gaan vooral over het ontslag van de werknemer. Dit kan gaan over een ontslagvergoeding, maar ook over een transitievergoeding. Er moet ook gekeken worden hoe lang je bij het bedrijf nog moet doorwerken, zo kan dit enkele maanden zijn. Zo kan het zijn dat de werkgever niet gelijk je weg wilt hebben en wilt dat je nog een maandje moet door werken voor het bedrijf Daarnaast wordt het bedenktermijn ook vernoemt in het vaststellingsovereenkomst. Dit kan handig zijn als je spijt hebt van je beslissing en je wilt blijven bij je vorige werk.

Voor een beoordeling

Je kan via de website van https://vso-beoordeling.nl/ kijken naar een beoordeling van je vaststellingsovereenkomst. Dit bedrijf weet hier dan veel van af en door middel van advocaten en juristen kunnen ze kijken of je overeenkomst ook klopt. Daarnaast kan je op https://vso-beoordeling.nl/ ook goed kijken naar voorbeelden van een goede overeenkomst. Deze kan je dan als bedrijf overnemen en weet je er ook zeker van dat de overeenkomst in orde is. Het juridisch advies is dan ook van belang en kan je ervoor zorgen dat je vaststellingsovereenkomst in orde is.

Ontslag voorkomen

Ook kan je ervoor zorgen dat je niet ontslagen wordt. Je kan dan kijken naar jezelf en hoe jij het doet op je werk. Zo moet je ervoor zorgen dat je nooit te laat komt en altijd goed je werk doet. De relaties tussen jouw en je collega’s kan dan ook van pas komen en deze moet natuurlijk goed zijn. Zo kan je goed samenwerken en kan je ook plezier hebben. Zo zorg je ervoor dat je minder kans hebt op een ontslag en kan je jouw werkgever tevreden houden.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door in onze informatieve teksten hoe je slimmer om kunt gaan met geld. Zodat je aan het einde van de maand meer overhoudt. En natuurlijk behandelen we de voordelen van investeringen.

 

Contactgegevens

Via info @ financhise.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden