Financhise

Thuiswerken is norm geworden

Geplaatst op

Als je in de jaren 90 een vakblad opensloeg, dan kon je al lezen over het nieuwe werken waarbij verschillende ict-voorzieningen een grote rol zouden spelen. Dit zou bijvoorbeeld een goede oplossing zijn voor het fileprobleem dat ook al in de jaren 90 in Nederland een rol speelde. Er zouden in de toekomst allerlei mogelijkheden komen om via de computer vanuit huis te werken. In de jaren daarna waren niet alle werknemers heel erg enthousiast over het thuiswerken. Corona heeft dit veranderd.

Thuiswerken zorgt voor records

Bij https://apistraining.com/ kunnen ze je alles vertellen over nieuwe manieren van werken. Er is de laatste tijd ook best wel veel veranderd op het gebied van ICT. Veel meer mogelijkheden zijn er bijgekomen. Ook bestaande technologieën worden nog niet altijd positief bekeken door bepaalde werkgevers. Hoe meer je van technologie af weet hoe meer het voor je gaat leven. Sinds de coronacrisis in het thuiswerken zijn er verschillende records behaald en dat heeft werkgevers toch wel achter de oren doen krabben.

Ecologisch leven 

Je kunt ecologisch leven wanneer je een aantal zaken bijvoorbeeld laat of juist doet. In het geval van thuiswerken is het natuurlijk zo, dat heel veel mensen niet hoeven te reizen en daardoor is er een behoorlijke reductie van de afvalstoffen die door het vervoer van deze mensen in de lucht komt. We hebben gezien dat tijdens de coronacrisis een bijzondere reductie van deze schadelijke stoffen in de hele wereld plaatsvond.

Daarbij is het ook zo dat wanneer je niet met z’n allen in een kantoorpand zit, er misschien wel helemaal geen kantoorpand hoeft te zijn waar ook weer allerlei apparaten en machines ervoor zorgen dat de temperatuur goed is, et cetera.

Dit kost allemaal energie en dat kun je dus voorkomen door thuis te werken. Natuurlijk is het niet voor elke beroepsgroep mogelijk om dit te doen, maar als het wel kan raden we het zeker aan meerdere dagen per week thuis te werken.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door in onze informatieve teksten hoe je slimmer om kunt gaan met geld. Zodat je aan het einde van de maand meer overhoudt. En natuurlijk behandelen we de voordelen van investeringen.

 

Contactgegevens

Via info @ financhise.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden