Financhise

Wat is een studentchauffeur en wat zijn de voordelen?

Geplaatst op

In een onderneming gaat er doorgaans veel geld op aan de kosten voor de bedrijfsvoering. Ondernemers zoeken altijd naar manieren om minder geld kwijt te zijn aan het runnen van hun bedrijf en juist meer geld te kunnen investeren en winst te behalen. In deze blog hebben we een gouden tip voor hen: de studentchauffeur. Lees snel verder om te zien hoe jij je voordeel kunt doen met deze professional.

Veilig thuiskomen

Een van de belangrijkste dingen van een avond uit met cliënten is natuurlijk het veilig thuiskomen. Soms wil je een zakelijke deal vieren, maar wie is er dan Bob. Juist, de studentchauffeur natuurlijk! De gemiddelde student weet ook precies waar de leuke plekken zijn om heen te gaan. En dan bedoelen we niet de studentenkroegen, maar de plekken met stijl. Je zult nog verbaast staan te kijken met welke suggesties deze rijexpert allemaal op de proppen komt.

Efficiënt werken

Je werkdag ontspannen op kantoor beginnen is een ideale situatie. Helaas werkt de hectiek op de weg niet altijd mee. Deelnemen aan het verkeer betekent ogen voor en achter hebben. Ook het in de file staan is niet iets waar je bepaald relaxt van wordt- met in het achterhoofd de lopende zaken op kantoor waaraan je eigenlijk direct aan zou willen beginnen. Met een studentchauffeur als directiechauffeur is nu juist wel mogelijk om direct aan de slag te gaan. En dan kom je heel relaxt op je werk aan! Je hoeft dan niet meer te letten op wat de andere weggebruikers op de weg aan het doen zijn. En het in de file staan krijgt in eens een heel andere betekenis, alsof het niet meer bestaat, , want er gaat geen tijd meer verloren.

Een service aan je cliënten

Veel ondernemers weten dat het erg fijn is om opgehaald te worden van de luchthaven of het station, door een expert die weet wat er in de omgeving van je hotel te zien, te doen en noodzakelijk om te weten is. Na het werk eventueel ontspanning zoeken in de omgeving is een stuk eenvoudiger met de hulp van de diensten van een studentchauffeur.

Een goed imago

Naast al het gemak dat een studentchauffeur je biedt, is er ook een imago pluspunt verbonden aan het in de arm nemen van deze rijexpert: je straalt uit dat je de zaken goed op orde hebt en je nadenkt over de details. Je bedrijf en jij als ondernemer wekken zo eerder vertrouwen. Een betrouwbare uitstraling is natuurlijk het halve werk in de wereld van het zaken doen.

Geldbesparen

Je hebt als ondernemer met de studentchauffeur een expert van format te pakken. Door te kiezen voor deze expert, kun je gemakkelijk flink besparen op de kosten voor een directiechauffeur. Een reden hiervoor is dat een studentchauffeur parttime werk en het werk als bijbaan doet. Dit in tegenstelling tot een fulltime directiechauffeur die doorgaans ouder is en daardoor duurder. De studentchauffeurs zijn allemaal gecertificeerd en dat zie je dan ook terug in de kwaliteit van de diensten die ze leveren.

Conclusie

Wil je als ondernemer efficiënt aan de slag en hou je van een flinke besparing? Dan is de studentchauffeur een ideale toevoeging aan je bedrijf. Laat je altijd informeren door een expert van het verhuurbedrijf, zo weet je precies welke specifieke voorwaarden er gelden voor een studentchauffeur en wat je dus kunt verwachten.

Meer ontdekken!

Ben je enthousiast geworden en kun je niet stoppen met lezen? Geen nood! Op onze site lees je meer over ontslag in proeftijd en verzekeringen. Veel plezier en succes met je bedrijf!

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door in onze informatieve teksten hoe je slimmer om kunt gaan met geld. Zodat je aan het einde van de maand meer overhoudt. En natuurlijk behandelen we de voordelen van investeringen.

 

Contactgegevens

Via info @ financhise.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden